Турніри

ЧС-2022

Яремчук: «За тиждень до гри із Шотландією найважливіше – прислухатися до настанов тренерського штабу»

2022-05-23 09:26

Після двох вихідних збірна України продовжила роботу на навчально-тренувальному зборі у словенському Брдо.

Гравці національної команди провели спільне вечірнє тренування, основною метою якого було повернення до роботи після відпочинку. Після розминки футболісти відпрацьовували пасінг з ударами по маленьких воротах, а також провели ігрові серії.

Своїми враженнями від тренувального процесу поділився нападник лісабонської «Бенфіки» Роман Яремчук.

«Гарні відчуття, хлопці відпочили, побули зі своїми дружинами. Усе гаразд. Я залишався у Словенії, тому що мені далеко летіти до Лісабона, але, попри це, я задоволений, адже час тут провів гарно. Я знаходив можливості і для індивідуальної роботи, бо лежати два дні в готелі якось неправильно. Виходили з головним тренером, працювали потроху.

Матчі з «Емполі» та «Рієкою» були дуже важливими, тому що всі отримали ігрові хвилини. У першій грі був ще й переможний результат, у другій, звичайно, бажали більшого, але не програли. Усі залишилися задоволеними і відправилися на вихідні в доброму гуморі.

До поєдинку із Шотландією в нас залишається тиждень, тому найважливіше зараз – прислухатися до настанов тренерського штабу. Будемо дізнаватися більше про нашого суперника. Ми повинні плідно попрацювати протягом часу, що залишився до матчу. Ну і, звичайно, щоб удача була на нашому боці», – сказав Роман Яремчук.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк».

uaf.ua