Персони

Статті

Привітання Юрію Нечаєву від Григорія Суркіса

З 65-річним ювілеєм адміністратора київського «Динамо» Юрія Нечаєва привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

2022-05-13 15:00

Дорогий Юрію Ігоровичу!

У день Вашого 65-річчя хочу висловити найщиріші слова на адресу людини, з якою у багатьох членів динамівської родини асоціюються відчуття ліктя, поняття дружби, честі та відданості улюбленій справі.

Футбол ніколи не був для Вас роботою, він – Ваше справжнє покликання, якому Ви з пори юнацтва служите віддано і беззавітно. Надійність і порядність завжди – у дні радості та в непрості часи – шанувалися Вами за нерозмінну монету.

Довіра – основа людських взаємин. Виправдана довіра – запорука успіху. Особливо в командному русі, адже на цьому ґрунтується непорушний фундамент колективної праці. Заради процвітання київського «Динамо», яке давно пройшло випробування вогнем, водою та мідними трубами. Заради всього футболу України. Задля успішного подолання випробувань сьогодення…

Як люди дорослі, ми з Вами знаємо справжню ціну перемогам. Малим та дійсно великим. Вони завжди даються потом і кров’ю. Інколи, на жаль, у прямому сенсі цього занадто важкого слова. Тому, вітаючи Вас із ювілеєм, я також побажаю всім нам одного – Перемоги!

А Вам особисто, Вашим рідним та близьким – миру та здоров'я! Щастя та благополуччя! Нехай усі Ваші задуми увінчаються успіхами, а негаразди оминають дім та родину!

З повагою,
Григорій СУРКІС

fcdynamo.com