Моніторинг

ТВ-Програма

«Металіст 1925» та MEGOGO стали партнерами

2022-01-28 14:14

«Металіст 1925» підписав угоду про партнерство з медіасервісом для перегляду телебачення, кіно, спортивних трансляцій та прослуховування аудіо – MEGOGO. В межах партнерства логотип компанії прикрасить ігрову форму клубу.

«Нам цікаво створювати і розвивати нові проєкти. Ми перебуваємо у постійному діалозі з нашою аудиторією і відчуваємо, що очікує від нас глядач. Співпраця з командою Прем’єр-ліги ФК "Металіст 1925" цілком вкладається у нашу концепцію розвитку спортивної екосистеми країни. Ми співпрацюватимемо в різних напрямах. Так, вже цими вихідними розпочнемо трансляції матчів харківської команди під час зимових зборів у Туреччині», – зазначає Роман Кадємін, генеральний продюсер спортивного мовлення MEGOGO.

«У наших вболівальників є чималий інтерес до перегляду спортивних подій, співпраця із медіасервісом MEGOGO дозволить не лише розвинути власний контент, а й вплине на впізнаваність бренду. Крім того, зі свого боку ми також всіляко сприятимемо нашому партнеру», – прокоментував подію Андрій Недєлін, виконавчий директор ФК «Металіст 1925».

Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям й має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, La Liga, Ligue 1, Кубок Німеччини (DFB-Pokal), Copa América та Чемпіонат Бразилії із футболу, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, кіберспорт в партнерстві із Maincast та багато іншого.

metalist1925.com